START OPENBAAR ONDERZOEK BATTERIJPARK DILSEN-STOKKEM

GIGA Storage Belgium diende een omgevingsvergunningsaanvraag in voor de aanleg van Green Turtle, een batterijpark van 600 MW in Dilsen-Stokkem, op het industrieterrein van Rotem. De stad verklaarde de aanvraag volledig en ontvankelijk. Het openbaar onderzoek loopt nog tot en met zaterdag 10 februari 2024.

OPENBAAR ONDERZOEK TOT EN MET 10 FEBRUARI 2024

Tijdens het openbaar onderzoek kan iedereen de omgevingsvergunningsaanvraag inkijken in het stadhuis van Dilsen-Stokkem of via het omgevingsloket van de Vlaamse overheid. Bezwaren kunnen schriftelijk worden ingediend via het omgevingsloket of per brief, verstuurd naar het college van burgemeester en schepenen, Europalaan 25, 3650 Dilsen-Stokkem. Dat kan nog tot en met zaterdag 10 februari 2024.

MEER INFORMATIE?

Op http://www.giga-storage.be/projecten vindt u steeds de laatste informatie over het project Green Turtle in Dilsen-Stokkem. Bij vragen of opmerkingen kan u ons contacteren via omwonenden@giga-storage.be. Om op de hoogte te blijven van het project kan u zich inschrijven op de digitale nieuwsbrief.