WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Onze missie is om fossiel aangedreven energiecentrales uit te schakelen door grootschalige energieopslag te creëren. Grootschalige energieopslag is de ontbrekende schakel in de energietransitie. Wanneer de wind niet waait en de zon niet schijnt, leveren wij hernieuwbare energie. De slimme combinatie van hardware en software maakt ons zo uniek!

GIGA Storage Belgium is een jonge en dynamische organisatie in een nichemarkt. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Bekijk onze beschikbare vacatures of waag je kans met een spontane sollicitatie. Hopelijk werk je dan binnenkort, net zoals je toekomstige collega’s, mee aan ons baanbrekende werk in de energietransitie! 

OPENSTAANDE VACATURES

OPEN SOLLICITATIE

Mocht er op het moment dat jij onze website bezoekt geen openstaande vacature staan en ben je toch geïnteresseerd, dan nodigen wij jou van harte uit om een open sollicitatie te sturen waarin wij graag jouw curriculum vitae en motivatie ontvangen. 

Stuur deze naar : werken@giga-storage.com

THE FUTURE OF ENERGY STORAGE, TODAY

GIGA Storage realiseert grootschalige duurzame energieopslag.
Door slim gebruik van grootschalige energieopslag kunnen partijen sneller worden aangesloten tegen lagere maatschappelijke kosten, waarbij meer duurzame energie wordt benut en fossiele brandstofcentrales versneld kunnen worden gesloten.